Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Zakelijk - Fastfloor
Slide 1
Fastfloor
De specialist in kwaliteitsvloeren.
Slide 1
Slide 2
Fastfloor
Voor particulieren en zakelijke dienstverleners.
Slide 2

Welkom bij Fastfloor

Fastfloor is in 1990 begonnen als een traditioneel vloerenbedrijf, maar biedt ook raambekleding en wandafwerking aan voor de zakelijke markt. Fastfloor is met klanten als Amazon, Decathlon, Lidl, Scania, IKEA en LEGO een van Nederlands grootste speler op de internationale vloerenmarkt. Fastfloor blinkt onder meer uit in haar persoonlijke benadering, maatwerk en expertise op het gebied van magazijnvloeren.

Bedrijfsruimtes

Een kantoor is al lang niet meer gewoon een ruimte met bureaus, het draait om beleving. Je wilt personeel inspireren met een werkruimte. De vloer vormt daarin de basis. Wij denken graag mee over hoe jij de juiste sfeer kunt neerzetten in jouw bedrijfspand. We vinden het belangrijk dat de vloer niet opvalt in een ruimte, maar opgaat in het geheel. In winkels en restaurants creĆ«ren wij een sfeer waarin de vloer naadloos past bij jouw aanbod. Zo krijgen jouw producten en diensten de aandacht die ze verdienen.

De vloer is de plek in de ruimte waar alles op gebeurt. Wij werken met sterke en duurzame materialen en beoordelen per case welk materiaal en ontwerp het meest geschikt is voor het doel van de ruimte. We hebben ruim twintig jaar ervaring met vloeren in onder meer de detailhandel, onderwijs, de zorg, de bouw en grote warenhuizen in heel Europa. Voor al onze klanten maken wij een ontwerp op maat. Maak een afspraak, schuif bij ons aan en wij denken met je mee. Wij leveren een totaalconcept: van vloer tot wandafwerking en raambekleding. De mogelijkheden zijn onbegrensd en we gaan geen uitdaging uit de weg. Van zwaar belaste magazijnvloeren tot artistieke ontwerpen.

Onze vloeren worden gelegd door eigen ervaren vloerenleggers.