Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Ervaren stoffeerder - Fastfloor

Ervaren stoffeerder

Wil jij werken bij één van de grootste spelers op de internationale vloerenmarkt? Bij Fastfloor ontzorgen we onze klanten van A tot Z op het gebied van vloeren, wandafwerking en raambekleding. Hiervoor zoeken we meerdere ervaren stoffeerders die ons team willen versterken!

Dit ben jij…
Heb jij een opleiding tot Stoffeerder afgerond, of heb je ruime werkervaring in het leggen van vloeren? Hou je wel van een uitdaging? Ben je representatief en heb je oog voor kwaliteit? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe stoffeer-expert.

… en dit zijn wij!
Fastfloor is gevestigd in Doetinchem, de hoofdstad van de Achterhoek. Sinds de oprichting in 1990 zijn we een alsmaar groeiend bedrijf dat geen uitdaging uit de weg gaat. Het kan ons niet gek genoeg: van zwaar belaste magazijnvloeren tot artistieke ontwerpen in woonkamers, waar dan ook in Europa. We hebben een platte organisatie, waar de directeur gewoon een collega is. Je komt te werken in een fanatiek en gezellig team, met zo’n 15-20 medewerkers.

Dit ga je doen:
Bij Fastfloor ga je aan de slag voor zowel particulieren als zakelijke klanten (o.a. Amazon, Decathlon, Lidl, IKEA en LEGO). Jij bent onze specialist in het leggen van vloeren (PVC, tapijt en marmoleum), het stofferen van trappen en het aanbrengen van raambekleding. Zo maak je elke dag weer mensen blij met het perfecte interieur. Geen werkdag is hetzelfde, dankzij onze afwisselende projecten! Daarbij krijg je ook regelmatig de kans om in het buitenland te werken.

Kortom, dit bieden wij jou:

● Een fulltime baan bij het leukste bedrijf van de Achterhoek

● Een afwisselende functie bij een groeiend bedrijf, waarbij geen uitdaging te gek is

● Een plek binnen ons hechte team

● Tijd voor gezelligheid

● Een goed salaris

Word jij onze nieuwe collega?
Stuur je cv en motivatiebrief naar: jeroen@fastfloor.nl