Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Junior stoffeerder - Fastfloor

Junior stoffeerder

Wil jij werken bij één van de grootste spelers op de internationale vloerenmarkt? Bij Fastfloor ontzorgen we onze klanten van A tot Z op het gebied van vloeren, wandafwerking en raambekleding. Hiervoor zoeken we meerdere jonge stoffeerders die willen meegroeien binnen ons bedrijf!

Dit ben jij…
Wil jij het mooiste vak leren dat er is, maar ook goed geld verdienen? Wil je investeren in jezelf? Ben je niet bang om aan te pakken? Ben je een echte samenwerker? Kortom: ben jij de enthousiaste en leergierige collega waar wij naar op zoek zijn? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren als junior stoffeerder bij Fastfloor.

… en dit zijn wij!
Fastfloor is gevestigd in Doetinchem, de hoofdstad van de Achterhoek. Sinds de oprichting in 1990 zijn we een alsmaar groeiend bedrijf, dat geen uitdaging uit de weg gaat. Het kan ons niet gek genoeg: van zwaar belaste magazijnvloeren tot artistieke ontwerpen in woonkamers, waar dan ook in Europa. We hebben een platte organisatie, waar de directeur gewoon een collega is. Je komt te werken in een fanatiek en gezellig team, met zo’n 15-20 medewerkers.

Dit ga je doen:
Jij wordt al werkend opgeleid tot specialist in het leggen van vloeren van PVC, tapijt en marmoleum. Ook ben je straks een ster in het stofferen van trappen en het aanbrengen van raambekleding. Je gaat aan de slag voor zowel particulieren als zakelijke klanten (o.a. Amazon, Decathlon, Lidl, IKEA en LEGO). Daarbij krijg je regelmatig de kans om aan een project in het buitenland te werken. Natuurlijk sta je er niet alleen voor: je werkt veel samen met ons ervaren team van stoffeerders, die jou de kneepjes van het vak bijbrengen. Zo maak je elke dag weer mensen blij met het perfecte interieur.

Kortom, dit bieden wij jou:

● Een fulltime baan bij het leukste bedrijf van de Achterhoek

● Een opleiding binnen ons bedrijf tot een van de beste stoffeerders van het land!

● Een leuke en afwisselende functie bij een groeiend bedrijf

● Een plek binnen ons hechte team

● Tijd voor gezelligheid

● Een goed salaris

Word jij onze nieuwe collega?
Stuur je cv en motivatiebrief naar: jeroen@fastfloor.nl