PVC Vloeren

PVC vloeren bij Fastfloor Doetinchem

Met PVC vloeren creëer je een leefomgeving die aansluit bij jouw wensen en behoeften. Wil je bijvoorbeeld je eetkamer of keuken voorzien van een strakke betonlook? Of is je trap toe aan nieuwe houtlook-bekleding? Voor bijna alle ruimtes in huis is PVC een uitstekende keuze. Dat komt voornamelijk doordat PVC vloeren lang meegaan en je ze eenvoudig kunt onderhouden.

PVC vloeren met betonlook en houtlook

PVC kent vele looks en prints. Je kunt gaan voor een industriële betonlook in tegelvorm of een visgraat vloer met houtlook. Zelfs een PVC vloer met een chique marmerlook behoort tot de mogelijkheden. Tijdens het productieproces is niks te gek. Wij denken graag met je mee om erachter te komen welke look het beste bij jou past!

Verschillende kleuren PVC 

Bij de verschillende looks horen ook verschillende kleuren. PVC vloeren kunnen thuis gelegd worden in de kleur of uitstraling die jou het meest aanspreekt. Wil je een PVC vloer met een donkere beton kleur? Of is een lichte PVC vloer met houtkleur meer jouw ding? Bij Fastfloor zijn de kleuropties eindeloos. Daarbij kan PVC gelegd worden in verschillende patronen. Denk bijvoorbeeld aan stroken of tegels. Of wellicht in visgraat? PVC is er in oneindig veel kleuren en kan dankzij het veelzijdige materiaal in meerdere patronen worden gelegd.

Visgraat vloeren van PVC

Misschien heb je het al wel een keer gezien; vloeren die gelegd zijn in het visgraatpatroon. Deze trend zet zich nu ook door naar de PVC vloeren. Je kunt PVC gebruiken om je vloer te voorzien van het visgraatpatroon. Het geeft je huis een hele andere sfeer. Daarbij is het mogelijk om te kiezen voor dunne en dikke PVC stroken.

PVC trapbekleding

Is je trap toe aan nieuwe bekleding? Of wil je een keer wat anders proberen? Trapbekleding van PVC geeft jouw trap inclusief hal of overloop net dat beetje extra. De look en feel is strakker dan tapijt, waardoor het geheel een moderne uitstraling krijgt.

Voordelen van PVC vloeren

PVC vloeren hebben een aantal voordelen ten opzichte van andere materialen. Zo is PVC niet gevoelig voor vocht, is het waterdicht en duurzaam en kan het in bijna iedere ruimte in huis gebruikt worden. Daarnaast is een PVC vloer onderhoudsvriendelijk, geluiddempend en verkrijgbaar in verschillende prints.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op of wandel binnen voor een adviesgesprek bij onze showroom aan de Edisonstraat 107 in Doetinchem.

25 maart 2020
Meer over
Particulier Vloeren