Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Fastfloor Doetinchem blaast frisse wind door Partycentrum Plok - Fastfloor

Fastfloor Doetinchem blaast frisse wind door Partycentrum Plok

Tijd voor vernieuwing! Partycentrum Plok in Didam wilde van zijn oubollige imago af en schakelde daarvoor de hulp van Fastfloor Doetinchem in. Met de vloeren van Fastfloor waait er weer een frisse wind door het zalencentrum.

Partycentrum Plok is de afgelopen decennia uitgegroeid van een simpel café met zaal tot een multifunctioneel zalencentrum. Bruiloften, dorpsfeesten, concerten, bedrijfsfeestjes; ze zijn van alle markten thuis. Plok is al jarenlang een begrip in de Achterhoek, maar ze waren na al die jaren toe aan een nieuw imago: eigentijds en hip. ‘Kunnen jullie de vloer even vernieuwen?’, was daarom de vraag waarmee ze bij Fastfloor aanklopten. Tuurlijk kunnen wij dat, maar ‘even vernieuwen’ strookt niet met onze aanpak. Wij gaan niet voor een simpel vloertje. Wij geloven dat de vloer de basis vormt voor het gehele interieur. Dat een vloer van groot belang is voor de beleving in een ruimte. We zijn daarom samen met de eigenaren en de interieurarchitect om tafel gaan zitten. De aanpak van Fastfloor is: luisteren, luisteren, luisteren. Vaak weet een klant, net zoals Plok, nog niet wat er past bij zijn wensen. Maar een klant weet wél hoe hij zelf in elkaar steekt en wat hij met zijn bedrijf wilt uitstralen. Bij Fastfloor vertalen we dit vervolgens naar een vloer.

PVC vloer met houtlook bij Partycentrum Plok

Partycentrum Plok is nu stoer en industrieel

Om een goed beeld te schetsen namen we een kijkje bij Partycentrum Plok. De ondervloeren verkeerden in extreem slechte conditie. Overal zagen we verzakkingen en deuken. De eerste stap in onze aanpak was dus het storten van een nieuwe betonvloer en het leggen van een kwalitatief hoogstaande ondervloer. Van levensbelang voor een goed en duurzaam eindresultaat. En dan de daadwerkelijke vloer. Samen met de architect zijn we tot een super gaaf totaalplaatje gekomen. De algehele sfeer in het partycentrum moest stoer en industrieel zijn. Helemaal anno nu. Wij adviseerden om voor een stoere PVC vloer te gaan: brede stroken met een doorleefde houten look. Perfect bij de stoere meubels. In de hal kozen we om het industriële gevoel te versterken met PVC met een uitstraling van metaal. Alsof er écht metalen platen lagen. Super gaaf! Zelfs ik ben nog wel eens verbaasd over dat de mogelijkheden met PVC echt onbegrensd zijn.

PVC vloer met houtlook bij Partycentrum Plok

Onderscheidend en creatief

De eigenaren van Partycentrum Plok moesten even wennen aan onze ideeën die out of the box waren. Zo zijn we bij Fastfloor. Onderscheidend en creatief. Wij gaan niet voor eenheidsworst, maar leveren maatwerk. Ik begreep dat ze even moesten slikken. Het was immers een wereld van verschil met de plavuizen en het ouderwetse parket dat er al jaren lag. We nemen graag de tijd voor onze klanten en bestelden grote stalen zodat ze het totaalplaatje goed konden visualiseren. Ze realiseerden zich al snel dat ze juist verandering wilden en vertrouwden daarin op onze expertise.

Is PVC wel sterk genoeg?

De eigenaren van Plok maakten zich daarnaast zorgen over de duurzaamheid van het materiaal, PVC. Ze waren sceptisch of het kunststof sterk genoeg zou zijn voor de zware belasting. In het zalencentrum vinden grote feesten met ruim duizend man plaats. Bier valt op de grond, iemand trapt per ongeluk op een glas en de dames komen graag op hun hoogste hakken. Om hun zorgen weg te nemen nam ik ze mee naar een grote school waar we PVC hadden gelegd. Dagelijks lopen er honderden leerlingen over, maar de vloer zag er nog uit als nieuw. Ze waren overtuigd en wij gingen aan de slag.

PVC vloer met houtlook bij Partycentrum Plok

Het totaalplaatje klopt bij Partycentrum Plok

Binnen drie weken lag de vloer, inclusief nieuwe ondervloer, erin. Razendsnel en dat moest ook want er stond een groot dorpsfeest op de planning. Het totale project besloeg zo’n 700 vierkante meter. Een paar dagen na het leggen stonden er 1500 mensen op onze nieuwe vloer te hossen. En zoals beloofd: de volgende dag was er geen krasje te vinden! De eigenaren zijn, nu vier jaar later, nog steeds laaiend enthousiast. Het totaalplaatje en de stoere sfeer die het partycentrum nu uitademt, is precies wat ze wilden. Ze zagen door hun nieuwe imago het aantal boekingen toenemen. Echt geweldig om te horen! En de vloer? Die ziet er nog steeds uit als nieuw.

Wij als Fastfloor zijn ook super trots op het resultaat. Zo trots dat we vorig jaar tijdens ons eigen bedrijfsfeest ook hebben staan hossen op de vloer. Echt kicken dat wij hebben kunnen bijdragen aan dit mooie zalencentrum dat zo’n icoon is in onze regio. En: vergeet de volgende keer dat je er een biertje drinkt vooral niet even naar beneden te kijken.

Fastfloor Doetinchem staat ook voor jou klaar

Denk jij nu: mijn bedrijf kan ook wel een nieuw imago gebruiken? Fastfloor Doetinchem staat voor je klaar! We hebben jarenlange ervaring bij het ontwerpen en leggen van vloeren in verschillende branches en werken regelmatig samen met interieurarchitecten. Ook voor particulieren leggen wij graag PVC vloeren. Maak een afspraak via onderstaand contactformulier of wandel gerust een keer binnen bij onze showroom aan de Edisonstraat 107 in Doetinchem. Graag tot snel!

Jeroen Veenhuis

8 juni 2020
Delen