Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Hoornstra Bouw bruist dankzij metamorfose - Fastfloor

Hoornsta Bouw bruist dankzij metamorfose Fastfloor Doetinchem

Familiebedrijf Hoornstra Bouw in Doesburg is dankzij de vloeren van Fastfloor Doetinchem omgetoverd van een degelijk aannemersbedrijf tot hippe bouwonderneming. Ze waren als bouwbedrijf al vernieuwend en andersdenkend en nu sluit het hele pand aan bij hun filosofie.

Het kantoor van Hoornstra Bouw is echt een visitekaartje voor Fastfloor. Het bewijst dat een kantoor niet saai hoeft te zijn én het is het resultaat van een super leuke samenwerking. Samenwerken met onze klanten is hetgeen wat wij bij Fastfloor het liefst doen. Ik word gelukkig van goed contact en het moet een feestje zijn om bij ons te komen. Klanten vertellen bij ons aan tafel in de showroom waar ze naar op zoek zijn. Wat voor gevoel, wat voor look, wat voor beleving. Samen zoeken we vervolgens naar de juiste oplossing. En die vinden we altijd. Zo ook voor Hoornstra Bouw. Samen met mevrouw Hoornstra, de vrouw van de directeur, ben ik aan de slag gegaan met het ontwerp voor hun pand. In onze showroom in Doetinchem zijn we samen gaan stoeien met verschillende soorten PVC, tapijttegels en kleuren. Letterlijk. De hele vloer lag vol stalen.

De trap bekleedt met tapijt en de hal met betonlook PVC stroken bij Hoornstra Bouw

Droomklant

Mevrouw Hoornstra bleek echt een droomklant. Ze was enorm betrokken, dacht actief mee, maar was tegelijkertijd niet bang om te vertrouwen op onze expertise. Samen zijn we tot een prachtig kleurrijk ontwerp gekomen waarmee we het degelijke aannemersbedrijf zouden omtoveren tot een bruisend kantoor anno nu. Het saaie grijze tapijt dat er lag werd vervangen voor stoere PVC planken in de spreekkamers. De gangen werden bekleed met gifgroene en grijze tapijttegels. Het groen knalt er door die kleurcombinatie echt uit en geeft het pand een jonge en frisse sfeer. De grijze tapijttegels zorgen ervoor dat het geheel rustig oogt.

Tapijttegels in de gang bij Hoornstra Bouw

Eyecatcher

Het sluitstuk was de trap. Hoornstra gaf mij hiervoor volledig carte blanche. Ik had nog een super gaaf tapijt op voorraad met verschillende kleuren streepjes. Rood, oranje, zandkleurig, bruin; allemaal warme, maar sprekende tinten. De trap in het kantoorpand ligt in het zicht en is van een flink formaat. Het bekleden daarvan met een drukke print is dus best heftig, maar Hoornstra durfde het aan. Om de trap nog meer te laten opvallen, hebben we in de entree gekozen voor PVC in een betonlook. Een rustige en stoere basis die ervoor zorgt dat alles een harmonieus geheel vormt. Het resultaat is gruwelijk mooi! De trap is een echte eyecatcher geworden.

Bonte kermis?

Als je werkt met zoveel verschillende kleuren, moet je oppassen dat het geen bonte kermis wordt. We creëren daarom bewust rustmomenten in het totaalplaatje door het afwisselen van bonte met rustige kleuren en het combineren van materialen. Het is niet zomaar een ratjetoe, het is een bewust gekozen palet op basis van onze expertise op het gebied van materialen, kleuren en design.

De vloer en de wandafwerking kloppen bij Hoornstra Bouw

Eindresultaat

Het eindresultaat is echt kicken. Het is zo’n bruisend fris kantoor geworden, ik zou er bijna zelf solliciteren! Mevrouw Hoornstra was ook super trots op het eindresultaat waar ze zelf actief aan had meegewerkt. En meneer Hoornstra was zo tevreden dat we inmiddels bij hen thuis ook alle vloeren hebben gelegd. Het kantoorpand van Hoornstra sluit na onze metamorfose naadloos aan op hun filosofie: durven om anders te zijn, out of te box en creatief. Hoornstra is meer dan ‘gewoon een bouwer’ en dat zien hun klanten nu ook direct als ze het kantoorpand binnenwandelen.

Fastfloor Doetinchem staat voor je klaar!

Denk jij nu: mijn kantoor kan ook wel een update gebruiken? Fastfloor Doetinchem staat voor je klaar! In de huidige arbeidsmarkt is het belangrijker dan ooit dat werknemers zich thuis voelen in een kantoor. Dat ze geprikkeld worden. Fastfloor Doetinchem helpt daar graag aan mee. We hebben jarenlange ervaring bij het ontwerpen en leggen van kantoorvloeren in verschillende branches. Van de Rabobank tot grote productiebedrijven: zo’n 30 procent van ons werk bestaat uit kantoorvloeren. Maak een afspraak via onderstaand contactformulier of wandel gerust een keer binnen bij onze showroom aan de Edisonstraat 107 in Doetinchem. Graag tot snel!

Jeroen Veenhuis

8 juni 2020
Delen