Het logo van Fastfloor, met als tagline "since 1990"

Over ons

Fastfloor is in 1990 opgericht door Frans ter Horst en is gevestigd in de hoofdstad van de Achterhoek: Doetinchem. Jeroen Veenhuis heeft het bedrijf in 2019 overgenomen. Samen met zijn vijftien medewerkers ontzorgt hij klanten van A tot Z als het aankomt op vloeren, wandafwerking en raambekleding. Het assortiment is breed en bevat zowel gerenommeerde merken als kleinere namen.  

Dit vloerenbedrijf in de Achterhoek heeft alle kunde in huis: van ontwerp tot leggen en onderhoud. Fastfloor biedt een totaal concept en legt met haar producten en ontwerpen de basis voor het interieur van zowel zakelijke klanten als particulieren. Om de gewenste kwaliteit te bereiken wordt nauw samengewerkt met leveranciers en fabrikanten van vloeren. 

Fastfloor is met klanten als Amazon, Decathlon, Lidl, Scania, IKEA en LEGO één van Nederlands grootste spelers op de internationale vloerenmarkt. Particulieren zijn ook meer dan welkom in de zaak die een van de goedkoopste aanbieders van PVC-vloeren is.  

De showroom is te vinden aan de Edisonstraat 107 in Doetinchem. 

Over de eigenaar

Mijn motto is: ik verkoop geen vloer, ik verkoop een beleving. Ik kijk graag samen met klanten naar wat het beste bij hen en hun ruimte past. Zij praten, ik luister. Niet de stalen of onze showroom, maar het gesprek vormt de basis voor de vloer die wij leggen. En het mooie is: alles kan. We gaan geen uitdaging uit de weg, het kan ons niet gek genoeg zijn. Van zwaar belaste magazijnvloeren tot artistieke ontwerpen in woonkamers. Waar dan ook in Europa.

“Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt. Interieur is altijd al mijn passie geweest en mijn hart ligt bij vloeren. Een vloer is het meest vergeten deel van een ruimte. Gek eigenlijk, want dat is waar alles op gebeurt. De vloer is de drager van het complete interieur. Het is de basis van een ruimte en dus sfeerbepalend. Mijn medewerkers en ik kijken daarom altijd naar het totaalplaatje.

Loop onze winkel binnen of maak een afspraak en wij denken met je mee. Wij geloven dat er een mooie en passende invulling is voor elke ruimte. En zoals het echte Achterhoekers betaamt: we zorgen dat het geregeld wordt en doen alles met een lach. Het moet een feestje zijn om bij ons te komen.”

Jeroen Veenhuis
Directeur

Emiel van Haren
Werkvoorbereider / planner zakelijk

Erik Corbeek
Werkvoorbereider / planner particulieren

Hanneke Teunissen
Managementassistent

Maud Brinkman-op Den Akker
Interieurontwerpster

Rico Kraan
Verkoop

Thijs Wools
Bedrijfsleider