Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Binnenkijken bij… het nieuwe thuis van Tsjeard en Coleta - Fastfloor

Binnenkijken bij… het nieuwe thuis van Tsjeard en Coleta

De familie Blom vond een nieuw thuis in Lathum, na een lange zoektocht naar een woning in een rustige omgeving. Vanaf dag één zijn ze ontzettend blij met hun huis, maar er moest nog wel veel aan gebeuren. Naast een nieuwe keuken en badkamer, stond ook een nieuwe vloer op het verlanglijstje.

“Het bevalt ons heerlijk in Lathum,” vertelt Tsjeard. Hij komt uit Friesland, zijn vrouw Coleta komt uit Arnhem. “We hebben een mooi huis waar we nog lang in vooruit kunnen.” Daar hebben ze ook hard voor gewerkt: ze zijn meteen begonnen met de bouwplannen. Ze hebben bijvoorbeeld zelf de badkamer ontworpen en een overkapping gebouwd in de tuin. Het leggen van de vloer wilde het stel uitbesteden aan een professioneel vloerenbedrijf.

Binnenkijken woonkamer Lathum

Een wederzijds bezoek

“We zijn op internet gaan zoeken naar een vloer en we kwamen steeds weer bij Fastfloor uit,” herinnert Tsjeard zich. De ruime keuze in de collectie én een goede aanbieding gaven de doorslag: een bezoek aan de showroom in Doetinchem volgde. “We hebben een ontzettend gezellig gesprek gehad, waarbij we heel goed zijn geholpen. We hebben namelijk een lastige kamer qua lichtinval. Fastfloor is zelfs een keer bij ons thuis langsgekomen om de situatie te bekijken: zo konden ze ons het beste advies geven.”

Binnenkijken keuken Lathum

Twee wensen

Coleta en Tsjeard hadden voor de vloer slechts twee wensen: een visgraat vloer, en het belangrijkste, een vloer van PVC. Beide wensen zijn door Fastfloor verhoord. “We hebben er een prachtige vloer voor teruggekregen. PVC is echt perfect,” vertelt Tsjeard tevreden. Het is slijtvast en makkelijk schoon te houden. Fastfloor heeft ook de trapbekleding vakkundig verzorgd. De trap is eveneens bekleed met PVC, maar dan met een andere kleur en uitstraling als de vloer.

De inrichting

In het huis van de familie Blom kun je je ogen goed de kost geven. Overal keren details uit de natuur terug, met veel planten, hout, pauwenveren en een prachtige fotomuur met een mediterraan landschap. Tsjeard omschrijft hun woonstijl als licht industrieel, modern en warm. “We hebben de inrichting helemaal zelf ontworpen. Daar kan ik Coleta de credits voor geven! Ik ben meer de technische man, mijn vrouw is van de kleur en styling.” De visgraat vloer verbindt de verschillende ruimtes en meubels met elkaar.

Binnenkijken eetkamer Lathum

De hele benedenverdieping

Fastfloor heeft de vloer en plinten over de hele benedenverdieping gelegd: voor de keuken, eetkamer, hal en serre. Tsjeard: “De monteurs waren supersnel en heel efficiënt. Als iets ook maar een klein beetje misging, was het de dag later alweer opgelost. De service en de klantvriendelijkheid vind ik daarom buitengewoon goed. Als ik ooit weer een nieuwe vloer nodig heb, dan klop ik meteen bij Fastfloor aan!”

Binnenkijken Lathum
Binnenkijken detail Lathum
28 juli 2021
Delen