Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Fastfloor geeft jou de beleving - Fastfloor Doetinchem

Fastfloor geeft jou de beleving

Draait Pinterest overuren op je telefoon? Kies je voor een visgraatvloer of juist de Hongaarse punt?
Een Scandinavische woonstijl of toch industrieel? Je hoofd stroomt over met ideeën voor de inrichting van je woning. Fastfloor helpt jou bij het maken van keuzes en het visualiseren van het complete plaatje.

Keuzes maken

Wat ik vaak meemaak, is dat klanten bij mij binnen komen met een verzameling ideeën op Pinterest of juist totaal inspiratieloos zijn. Voorafgaand zijn er al een aantal bezoekjes gebracht aan bouwmarkten of interieurzaken.
Daar komen je de meters gordijnen en vloeren tegemoet, verschillende soorten behang en een regenboog aan verfstalen.
De keuze voor een vloer is gemaakt, maar dan wil je ook bijpassende gordijnen of advies over een kleur op de wand. Deze mooie losse keuzes maken nog geen samenhangend geheel.

Een live moodboard

We maken samen in onze showroom een ‘live’ moodboard. Denk hierbij aan een PVC staal met visgraatpatroon op de vloer, daarbij pakken we een zwarte plint en behang met een gewaagd patroon. En als ‘kers op de taart’ een bijpassend stukje stof uit onze ruime keuze gordijnen. Het is spelen met kleuren, patronen en materialen en dat onder het genot van een kop koffie. Door dit met elkaar samen te stellen gaat het leven en beleef je het totaalbeeld.

Visgraat vloer van Fastfloor

Het complete plaatje

Of je nu de woonkamer of het hele huis opnieuw wil aankleden en inrichten, wij van Fastfloor denken graag met je mee en helpen je bij het realiseren van jouw dromen. We ontrafelen samen wat het thuisgevoel voor jou betekent aan de hand van je wensen en ideeën. Plezier maken en hebben tijdens deze momenten staan bij ons hoog in het vaandel. Uiteindelijk hopen wij dat je hier de deur uit loopt en buiten een vreugdedansje maakt. Wanneer klanten tevreden de deur uit gaan, is onze werkdag geslaagd!

Denk jij nu: ik heb advies nodig bij het realiseren van mijn ideeën? Wij helpen je graag! Maak een afspraak via onderstaand contactformulier of wandel gerust een keer binnen bij onze showroom aan de Edisonstraat 107 in Doetinchem.

De koffie staat klaar, graag tot snel!

Jeroen Veenhuis

https://nl.pinterest.com/fastfloorbv/

6 december 2021
Delen