Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Trap bekleden met PVC en laten leggen - Fastfloor

PVC trapbekleding

Loop je vaak de trap op en af? En is je huidige bekleding toe aan een nieuwe look? Denk dan eens aan het bekleden van je trap met PVC stroken. PVC is wellicht niet het eerste waar je aan denkt, maar PVC heeft veel voordelen ten opzichte van laminaat en tapijt. Het materiaal is niet glad, gaat lang mee en is waterdicht. Je moet PVC alleen goed schoon houden door er soms een vochtige doek overheen te halen. 

Het bekleden van je trap met PVC

Is PVC geschikt voor iedere trap? Een vraag die vaak wordt gesteld. PVC is zo’n veelzijdig product dat bijna iedere trap met PVC bekleed kan worden. Ook een open trap bijvoorbeeld. Daarom kiezen steeds meer mensen ervoor om hun trap te bekleden met PVC. Dat is ook niet zo gek, want je kunt qua prints alle kanten op met PVC. Onze specialisten denken graag met jou mee om tot het gewenste resultaat te komen.

PVC trapbekleding met betonlook

Zowel voor PVC vloeren als voor PVC trapbekleding zijn er veel mogelijkheden op het gebied van prints en looks. Op zoek naar een natuurlijke en levendige print? PVC bekleding met een marmer- of houtlook past dan goed in het trappengat. Of toch meer iemand die houdt van strak en modern? Kies dan voor trapbekleding met een betonlook. Al deze looks kun je doortrekken naar je hal of overloop, zodat het totaalplaatje klopt. 

Open trap bekleden met pvc

Wil je een open trap gaan bekleden met PVC? Dat kan! Een open trap zorgt voor ruimte en rust in je huis. Door de traptreden met PVC te bekleden wordt alles een bijzonder geheel. Bij Fastfloor hebben we mensen in dienst die gespecialiseerd zijn in het leggen van PVC voor je (open) trap. Heb je er een vraag over? Stel ze dan gerust.

PVC trapbekleding

PVC trapbekleding en de kosten

De hoogte van de kosten om je trap te laten bekleden met PVC is afhankelijk van jouw trap. Zo zit er verschil tussen dichte trappen, open trappen, rechte trappen en ronde trappen. In een ronde trap zit bijvoorbeeld meer tijd en moeite dan een rechte trap. Een gesloten trap is ook duurder om te bekleden, omdat daarbij ook de stootborden worden meegenomen in het totale kostenplaatje. 

Voordelen van PVC trapbekleding

Het bekleden van je trap met PVC heeft een aantal voordelen. PVC is namelijk eenvoudig te leggen, is niet gevoelig voor vocht en heeft duurzame kenmerken. Daarnaast is PVC trapbekleding geluiddempend en niet glad. Je zult dus niet snel uitglijden op een PVC-ondergrond.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op of wandel binnen voor een adviesgesprek bij onze showroom aan de Edisonstraat 107 in Doetinchem.

26 mei 2021
Meer over
Particulier Vloeren