Het logo van Fastfloor, met als tagline "since 1990"

PVC visgraat

Visgraat vloeren zijn bijna niet meer weg te denken. Dit soort vloeren worden steeds populairder en zie je dan ook steeds vaker terug. In eerste instantie klinkt een visgraat vloer misschien niet heel aantrekkelijk, maar zodra je de vloer gezien hebt, wil jij hem ook. Een visgraat vloer verwelkomt iedereen met haar unieke patroon. Een echte eyecatcher voor in de woonkamer of keuken!

Visgraat vloer

Naast een houten visgraat vloer is er ook de PVC visgraat vloer. Deze vloer is nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Met deze vloer heb je alle karakteristieke eigenschappen van een houten visgraat en alle voordelen van een PVC vloer. Dit houdt in dat de vloer veel goedkoper is, makkelijk is te onderhouden en daarnaast ook nog eens duurzaam is. De PVC visgraat is geschikt voor vochtige ruimtes, zeer geschikt voor vloerverwarming en -koeling, voelt warm aan en heeft een laag loopgeluid.

Mocht je voor een PVC visgraat kiezen, dan is deze volledig vorm te geven naar jouw wensen. Deze mogelijkheden zijn onbegrensd. Van een chique marmerlook tot een industriële betonlook; er is voor ieder wat wils. Deze vloer is verkrijgbaar in oneindig veel kleuren en heeft daardoor ook vele uitstralingen. Dankzij het dunne en soepele materiaal kan een PVC visgraat vloer in verschillende patronen worden gelegd.

Nieuwe vloer van Fastfloor

Interesse in een PVC visgraat vloer van Fastfloor? Wij zijn een vloerenbedrijf in de Achterhoek die gespecialiseerd is in vloeren. Wij houden ons bezig met het ontwerp tot aan het onderhoud hiervan. Fastfloor verkoopt dan ook geen vloer, maar een hele beleving. Alles kan bij ons en daarom maken wij graag een visgraat vloer die helemaal naar jouw wensen is samengesteld. Het leggen van zo’n vloer is vakwerk en met onze ervaren leggers garanderen wij een mooi resultaat. Benieuwd naar wat wij nog meer te bieden hebben? Doe dan inspiratie op.