Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Open Deurmaand: tijd, aandacht en korting voor jou | Fastfloor

Open Deurmaand bij Fastfloor: woonadvies en korting in Oktober!

De hele maand Oktober kun je bij Fastfloor een vrijblijvende afspraak maken voor persoonlijk woonadvies. Samen gaan we op zoek naar de perfecte vloer, of we creëren een hele nieuwe uitstraling voor jouw interieur. Geen wens is te gek tijdens de Open Deurmaand! Bovendien hebben we drie mooie aanbiedingen voor je.

Begint het al te kriebelen om een frisse wind door je interieur te blazen? Dan staan we bij Fastfloor de hele maand oktober voor je klaar met persoonlijk advies voor een nieuwe vloer. En als je er toch bent… We hebben een grote collectie behang, raambekleding, vloerkleden en moswanden in onze showroom. Inspiratie genoeg!

31 dagen korting tijdens de Open Deurmaand

We pakken tijdens onze Open Deurmaand in oktober groots uit met drie kortingsacties. 31 dagen lang geniet je van:

Voordeel #1: álle PVC, stroken en tegels in de aanbieding Van €69,95 voor € 54,95 per m².
Voordeel #2: PVC in visgraat in de aanbieding voor van €87,00 voor € 69,95 per m².
Voordeel #3: trap bekleden met PVC, inclusief profielen, compleet vanaf € 1.400

Als klap op de vuurpijl zijn deze prijzen all inclusive. Inclusief BTW, maar ook inclusief het egaliseren van je vloer. En we bieden je niet alleen korting, maar ook onze volledige tijd, aandacht en inspiratie.

fastfloor particuliere vloeren doetinchem

Volledige aandacht voor jou

Normaal gesproken is het topdrukte tijdens onze jaarlijkse Open Deurdagen in Oktober. Vorig jaar organiseerden we vanwege corona voor het eerst een Open Deurmaand: zo konden we onze klanten allemaal veilig op afspraak ontvangen. Dat beviel ontzettend goed, dus nu doen we het gewoon nóg een keer! We nemen alle ruimte om jou optimaal te helpen, met een uitgebreide brainstorm waarin al je wensen en eisen aan bod komen. Of je nou gaat verhuizen en de perfecte vloer al in gedachten hebt, of graag inspiratie wilt opdoen voor een nieuwe look: wij helpen je graag.

De vloerentrends van 2021

Ben je je nog aan het oriënteren op een nieuwe vloer? Laat je inspireren door de woontrends. Met een houten look zit je altijd goed. Dit jaar zijn in het bijzonder lichte houten vloeren in de mode. De visgraatvloer is nog steeds met zijn opmars bezig en blijft populair, maar ook andere patroonvloeren zien we steeds vaker terug. Bijvoorbeeld de Hongaarse punt, het broertje van de visgraatvloer. Of misschien is een hexagon-vloer wel iets voor jou. Deze vloer is opgebouwd uit zeshoeken. Zo creëer je een mooi honingraatpatroon! Daarbij kun je zelfs verschillende kleuren en materialen combineren, dankzij de mogelijkheden die PVC biedt.

PVC vloeren: alles is mogelijk

Met een PVC vloer kun je alle kanten op. Wil je een industriële look? Kies voor een beton-look PVC tegelvloer. Liever een chique interieur? Ga dan voor PCV met een marmerlook. Wil je een visgraatvloer in houtlook? Je raadt het al, ook dat is mogelijk met PVC. De bijkomende voordelen: dit materiaal is duurzaam, onderhoudsvriendelijk, waterbestendig, geluiddempend en geschikt voor vloerverwarming. Bovendien is het nauwelijks van ‘echt’ te onderscheiden. Lees maar eens Het verhaal van Tsjeard en Coleta! Met tweehonderd verschillende soorten PVC en tegels, hebben we voor ieder huis een geschikte vloer. Neem vooral eens een kijkje in onze showroom, waar je onze nieuwe vloeren, wandbekleding en raambekleding met eigen ogen kunt zien.

Binnenkijken eetkamer Lathum

All-in bij Fastfloor

We maken je het graag zo gemakkelijk mogelijk. Je hoeft alleen zelf de vloer uit te kiezen en Fastfloor doet de rest! We hebben alle expertise in huis: van de egalisatie en ondervloer, tot het leggen van de vloer. Wil je meteen nieuwe plinten, gordijnen, een nieuw kleurtje of behang op de muur? Ook dat kunnen wij voor je regelen. We maken samen een moodboard en werken zo naar het totaalplaatje toe. Tot slot kunnen we alles aanbrengen bij jou thuis.

Kom je langs tijdens de Open Deurmaand?

Kortom: maak een vrijblijvende afspraak in de maand oktober, via 0314-344 149 of mail naar info@fastfloor.nl. Kom een kijkje nemen in onze showroom en vraag ons de hemd van het lijf voor advies! De deuren aan de Edisonstraat 107 in Doetinchem staan voor je open, van maandag tot en met zaterdag. Een afspraak in de avonduren is op verzoek ook mogelijk. We zorgen dat de koffie klaarstaat!

Vraag in de winkel naar onze actievoorwaarden.

21 september 2021
Delen