Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Oktober woonmaand bij Fastfloor: veel aanbiedingen! | Fastfloor

Oktober Woonmaand bij Fastfloor: gehele collectie in de aanbieding!

Traditiegetrouw doen wij namens Fastfloor Doetinchem natuurlijk ook dit jaar weer mee aan Oktober Woonmaand. Dit keer niet met onze Open Deuren Dagen, maar met een Open Deuren Maand! De kortingsactie is niet mals: we doen onze gehele collectie in de aanbieding.

De zomermaanden zijn helaas weer voorbij en daarmee ook de focus op onze tuin en het buitenleven. Oktober is dé maand om weer eens kritisch naar je interieur te kijken. Want laten we eerlijk zijn, dankzij het Nederlandse regenachtige weer (en corona) zijn we de komende maanden grotendeels veroordeeld tot onze woonkamers. Mooie gelegenheid dus om lekker in huis aan de slag te gaan en het weer helemaal naar jouw zin te maken. De vloer is de basis voor het gehele interieur en wij denken bij Fastfloor dan ook graag met je mee. Normaliter doen we dit in oktober met de Open Deuren Dagen, maar gezien de aanhoudende coronacrisis hebben we besloten onze klanten de gehele maand oktober te trakteren. En niet met iets kleins. Onze gehele vloercollectie is namelijk in oktober in de aanbieding. Ja je leest het goed, alles! Van PVC met houtdecor (nauwelijks te onderscheiden van echt hout) tot tegels met bijvoorbeeld betonlook, geheel compleet voor € 52,50 per m2. Visgraat, wat op dit moment immens populair is, bieden we aan voor € 72,50 per m2. We hebben tweehonderd verschillende varianten PVC en tegels. Dus voor elk huis, elke smaak en elke gezinssituatie hebben wij een geschikte oplossing. En dat de prijs ‘geheel compleet’ is betekent dat de prijs inclusief egaliseren, leggen en btw is. Goede deal toch?

Hoogstaande kwaliteit

Wij willen particulieren in oktober mee laten profiteren van onze grote volumeafnames bij fabrikanten waardoor wij deze aantrekkelijke prijzen kunnen bieden. Laat je door die lage prijzen trouwens niet verleiden tot de gedachte dat de kwaliteit ook laag is. Wij bieden alleen kwalitatief hoogstaande producten. We verkopen niks wat we zelf ook niet ons huis zouden willen hebben liggen. Van tegels tot PVC: het zijn allemaal sterke producten met een lange levensduur en mooie uitstraling. We bieden jarenlange garanties op al onze producten.

Hoe zit het met de coronamaatregelen?

We hebben de Open Deuren Dagen verlengd tot een Open Deuren Maand zodat we al onze klanten op een veilige manier kunnen ontvangen in verband met corona. Er is ruimte voor maximaal drie personen of drie stellen tegelijkertijd. Op deze wijze kunnen we in onze showroom de anderhalf meter afstand tot elkaar goed bewaren. Wil je onze showroom aan de Edisonstraat 107 in Doetinchem bezoeken? Bel dan naar 0314344149 of mail naar info@fastfloor.nl om een afspraak te plannen. Zo weten we zeker dat we tijd voor je hebben.

Wat nou als ik de vloer niet direct nodig heb?

De vloeren die tijdens de actiemaand worden besteld, kunnen binnen twee weken worden gelegd. Klanten hoeven dus geen rekening te houden met lange levertijden. Maar als je juist wilt wachten kan dat natuurlijk ook. Ik weet dat er in de omgeving van Doetinchem veel nieuwbouwprojecten nog niet zijn afgerond. Daarom hebben we aan de actie toegevoegd dat we de vloeren die in de actiemaand worden besteld, nog tot een jaar daarna leggen. Geen paniek dus als je huis nog niet klaar is, maar je wel alvast een mooie vloer wilt aanschaffen. Koop het nu voordelig, wij slaan de materialen voor je op en we leggen het op de afgesproken datum.

Fastfloor biedt totaalpakket

Ben je nou op zoek naar meer dan alleen een vloer? Bij Fastfloor kunnen we de volledige basis leggen voor jouw interieur. Schilderwerk, behang, raambekleding: wij hebben alles in huis. We kunnen je van A tot Z ontzorgen. Van het leggen van de vloeren en het bevestigen van plinten, tot het schilderen van de wanden en het ophangen van alle raambekleding. We hebben alle specialisaties in huis. Ik zeg altijd: geef ons maar de sleutel en binnen een week kun je verhuizen.

Volop inspiratie in nieuwe showroom Fastfloor

En inspiratie genoeg! Onze volledige showroom is afgelopen voorjaar vernieuwd. We hebben nieuwe vloeren, nieuwe behangcollecties en we hebben onze gordijnencollectie uitgebreid. Alles volgens de laatste trends. Ik maak samen met klanten in onze showroom graag een moodboard. Door stalen van alle elementen bij elkaar te leggen creëren we samen een duidelijke visie voor jouw huis. Vloer, muurkleur, raambekleding: het totaalplaatje

Kortom: maak een vrijblijvende afspraak via 0314344149 of mail naar info@fastfloor.nl en kom een kijkje nemen in onze showroom aan de Edisonstraat 107 in Doetinchem! We zijn open van maandag tot en met zaterdag, en een afspraak in de avonduren is op verzoek ook mogelijk. Ik zie jullie allemaal graag tegemoet. We zorgen dat de koffie klaarstaat!

Jeroen Veenhuis.

1 oktober 2020
Delen