Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Geen open deur dagen, maar een open deuren maand bij Fastfloor Doetinchem! - Fastfloor

Geen open deur dagen, maar een open deuren maand bij Fastfloor Doetinchem!

Het is weer zover: de open deuren dagen! Waar we normaal worden overspoeld door klanten tijdens onze jaarlijkse actiedagen, is dat dit jaar door corona niet mogelijk. Maar wij laten ons niet uit het veld slaan door het virus. We openen gewoon onze deuren, en dit keer de hele maand zodat we de tijd hebben om al onze klanten op verantwoorde wijze te bedienen. En de kortingsactie? Die is groter dan ooit.

Ik kijk er ontzettend naar uit om onze regio weer te trakteren op een mooie actie. Wij willen als Fastfloor particulieren mee laten profiteren van onze grote volumeafnames bij fabrikanten waardoor wij aantrekkelijke prijzen kunnen bieden. En laat je door de lage prijzen niet verleiden tot de gedachte dat de kwaliteit ook laag is. Wij bieden alleen kwalitatief hoogstaande producten. We verkopen niks wat we zelf ook niet ons huis zouden willen hebben liggen. Van tegels tot PVC: het zijn allemaal sterke producten met een lange levensduur en mooie uitstraling. We bieden jarenlange garanties op al onze producten.

Wat is de actie?

Nou tromgeroffel, de actie: alle PVC en tegels kosten in de gehele maand mei 49,95 euro per meter. Om te vergelijken concullega‘s vragen gemiddeld 65 euro voor vergelijkbare PVC per vierkante meter. Een groot verschil dus. En om het verschil nóg groter te maken, bieden wij een all-in pakket. De naam zegt het al: echt alles is dus inclusief. Van egalisatie en ondervloer tot het leggen van de vloer. Klanten hoeven dus, na de keuze voor hun vloer, nergens meer over na te denken. Heerlijk toch? Een visgraatmotief bieden we voor 69,95 per vierkante meter. Ook dat is een all-in prijs. En nee, er is geen addertje onder het gras. Er komt geen stuiver bij.

Wat nou als ik de vloer niet direct nodig heb?

De vloeren die tijdens de actiemaand worden besteld, kunnen binnen twee weken worden gelegd. Klanten hoeven dus geen rekening te houden met lange levertijden. Maar als je juist wilt wachten kan dat natuurlijk ook. Ik weet dat er in de omgeving van Doetinchem veel nieuwbouwprojecten nog niet zijn afgerond. Daarom hebben we aan de actie toegevoegd dat we de vloeren die in de actiemaand worden besteld, nog tot een jaar daarna leggen. Geen paniek dus als je huis nog niet klaar is, maar je wel alvast een mooie vloer wilt aanschaffen. Koop het nu voordelig, wij slaan de materialen voor je op en we leggen het op de afgesproken datum.

Voor elk huis, een geschikte oplossing

Weet je nou totaal niet waar je naar op zoek bent? Geen probleem! Een klein voordeel van deze gekke coronatijd is dat we door de maatregelen nu ook tijdens deze kortingsactie volledig aandacht hebben voor onze klanten. Normaal is het een gekkenhuis tijdens de open deuren dagen, maar nu laten we alleen klanten binnen op afspraak. We hebben dus alle tijd om samen te brainstormen over wat past bij jouw wensen en eisen. We hebben tweehonderd verschillende varianten PVC en tegels. Dus voor elk huis, elke smaak en elke gezinssituatie hebben wij een geschikte oplossing.

Fastfloor biedt totaalpakket

Ben je nou op zoek naar meer dan alleen een vloer? Bij Fastfloor kunnen we de volledige basis leggen voor jouw interieur. Schilderwerk, behang, raambekleding: wij hebben alles in huis. We kunnen je van A tot Z ontzorgen. Van het leggen van de vloeren en het bevestigen van plinten, tot het schilderen van de wanden en het ophangen van alle raambekleding. We hebben alle specialisaties in huis. Ik zeg altijd: geef ons maar de sleutel en binnen een week kun je verhuizen.

Volop inspiratie in nieuwe showroom Fastfloor

En inspiratie genoeg! Onze volledige showroom is de afgelopen weken vernieuwd. We hebben nieuwe vloeren, nieuwe raambekleding, nieuwe wanden; en alles volgens de laatste trends. Ik maak met klanten graag een zogenoemd life-moodboard. Door stalen van alle elementen bij elkaar te leggen creëren we samen een duidelijke visie voor jouw huis. Vloer, muurkleur, raambekleding: het totaalplaatje.

Kortom: maak een vrijblijvende afspraak voor de maand mei en kom snel een kijkje nemen in onze vernieuwde showroom aan de Edisonstraat 107 in Doetinchem! We zijn open van maandag tot en met zaterdag, en een afspraak in de avonduren is op verzoek ook mogelijk. Ik zie jullie allemaal graag tegemoet. We zorgen dat de koffie klaarstaat!

Jeroen Veenhuis.

26 maart 2020
Delen