Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Een zusje voor Fastfloor - Floortje maakt Doetinchem en Terborg mooier!

Een zusje voor Fastfloor

We kennen allemaal Holle bolle Gijs uit de Efteling, dat ventje wie herhaaldelijk roept: ‘Papier hier, papier hier, dankuwel’. Op de één of andere manier denken we aan Holle bolle Gijs wanneer we praten over de Efteling. Dan heb je de Bijenkorf, het meest creatieve, inspirerende en duurzame warenhuis, waar iedereen zich bijzonder kan voelen.
En binnenkort, heb je Floortje! 

Wie is Floortje?

Floortje is het eigenwijze, jongere zusje van Fastfloor. Ze opent twee nieuwe zaken in Doetinchem en Terborg. Floortje neemt je mee op reis binnen de interieurwereld. Ze kleurt buiten de lijntjes, gaat voor het beste resultaat, kan alles waarmaken en blijft jou keer op keer verrassen! Kan Floortje het niet zelf? Dan schakelt zij haar maatjes in.

Waarom komt Floortje om de hoek kijken?

Fastfloor gaat zich richten op de zakelijke klanten. Het zusje van Fastfloor gaat zich richten op de particuliere klant.
De hele wereld hangt vast aan tradities, dit wil Floortje doorbreken. Merendeel van de interieurzaken werkt samen met honderden leveranciers. Floortje heeft een klein en beperkt assortiment waardoor ze jou goed advies kan geven en precies weet waar ze over praat. De markt vraagt om pure ontzorging. Mensen zitten zo vol met ideeën en komen er niet uit bij het stijlen van het interieur. Daar waar jij nooit aan hebt gedacht, daar denkt Floortje aan. Overhandig haar de sleutel van jouw woning, zij fixt het met een verrassend eindresultaat.

Wat kunnen we verwachten van Floortje?

Floortje gaat in Terborg bloemen, planten, cadeaus en decoratie verkopen. Het assortiment wisselt continu, van Rituals producten tot aan heerlijke bonbons. In Doetinchem kun je terecht voor grotere items en interieuradvies. Binnen de aangegeven kaders, gaat Floortje buiten de lijntjes kleuren. Ze gaat mannenavonden organiseren waarin er gebabbeld wordt over interieur, in combinatie met een glas whiskey en een dikke sigaar.

Floortje gaat Doetinchem en Terborg laten stralen!

Volg Floortje op Instagram om op de hoogte te blijven

10 januari 2022
Delen