Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Behang kopen? Ontdek onze eigen collectie van Eijffinger | Fastfloor.nl

Behang (eigen collectie)

Behang van Eijffinger

 

Fastfloor biedt een grote collectie behang van leverancier Eijffinger. Romantisch, trendy of vintage; er is een passende stijl voor elke ruimte. Van een stoer behang voor je werkkamer tot een lieflijk design voor een slaapkamer. De kwalitatief hoogstaande behangcollecties van Eijffinger worden ontworpen voor diverse doelgroepen. De ontwerpen zijn vrolijk, gedurfd, verrassend en beschikbaar in allerlei kleuren. Fastfloor levert ook fotobehang en behang dat is gemaakt van natuurlijke materialen, zoals riet. Zo geef je elke muur de uitstraling die jij wilt!

Op zoek naar jouw droombehang

Bij ons in de showroom kun je een deel van onze behangcollectie met eigen ogen bekijken. Daarnaast gaan we graag samen met jou op zoek naar het geschikte behang voor in jouw woning. Heb je eenmaal de keuze gemaakt? Dan kan Fastfloor ook het behangen bij jou thuis uit handen nemen. Voor het behangen werken we samen met een extern behang- en schilderbedrijf. Wij garanderen vakwerk tegen een vriendelijke prijs. Oftewel: jij kiest het behang en Fastfloor doet de rest!

Klanten kunnen bij Fastfloor terecht voor het totaalplaatje. Van vloeren en tapijten tot raambekleding en wandafwerking. Wij leveren de basis voor het volledige interieur. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wandel binnen voor een adviesgesprek in onze showroom aan de Edisonstraat 107 in Doetinchem of neem contact op!

Over Eijffinger Behang

Eijffinger is al 145 jaar specialist in behang. In hun eigen ontwerpstudio worden kleurrijke en uitgesproken dessins ontwikkeld, die wereldwijd worden verkocht. Daarbij worden de woontrends in kleur, vorm en materiaal goed in de gaten gehouden. Fastfloor heeft een eigen behangcollectie van Eijffinger.

25 maart 2020
Meer over
Particulier Wanden