Over Fastfloor
DienstverleningOver Fastfloor
In 1990 startte Frans ter Horst in Doetinchem het vloerenbedrijf. Inmiddels is Fastfloor uitgegroeid tot een van de vooraanstaande vloerenbedrijven in de provincie Gelderland.

Vloeren zijn in grote mate bepalend voor de sfeer en de uitstraling van een specifieke ruimte of een gebouw. Het leveren van kwaliteit en service is de grote kracht van Fastfloor. Om de gewenste kwaliteit te bereiken werkt Fastfloor nauw samen met leveranciers en fabrikanten van vloeren.

Fastfloor is erg trots op het project dat zij afgerond heeft voor het Rietveld Lyceum. Het Rietveld Lyceum is ontworpen door Rietveld. Een onbekend ontwerp van Rietveld is gebruikt door een designer van Forbo Krommenie om de vloer te ontwerpen.

Dienstverlening top
Fastfloor levert vloeren van ontwerp tot realisatie voornamelijk aan zakelijke dienstverleners in de provincie Gelderland. Fastfloor levert geen vloeren aan particulieren.


Ontwerp top
Heeft u nog geen ontwerp gemaakt? Fastfloor heeft ruime ervaring met architecten en ontwerpers. Wanneer u bij Fastfloor voor bepaalde producten kiest is het zelfs mogelijk dat er voor u kosteloos een ontwerp wordt gemaakt.


Selectie vloerbedekking top
Vloerbedekking moet altijd goed zijn. De keuze voor het juiste product is echter vaak moeilijk. Fastfloor heeft een brede kennis van verschillende vloeren en kan van tevoren helpen bij het voorkomen van problemen met uw nieuwe vloer. Een deskundige selectie zorgt ervoor dat u later nog steeds blij bent met uw vloer.


Voorbehandeling ondervloer top
In sommige gebouwen is het verstandig er rekening mee te houden dat de ondervloer nog niet geschikt is om er een nieuwe vloer op te leggen. Voordat wij een vloer bij u komen installeren zullen wij de ondervloer inspecteren. Mogelijk zullen wij de ondervloer eerst moeten egaliseren. Egaliseren is het vlak maken van de vloer door het aanbrengen van cementgebonden dekvloeren.


Realisatie top
Een goede planning is zowel voor onze klanten als voor Fastfloor zelf belangrijk. De vloeren worden gelegd door de eigen ervaren vloerenleggers van Fastfloor.